(Odijk), 030-6561223  (Zeist), 030-7519054

 

WELKOM BIJ BIKES&CARE…..


Wij zijn trots op wie we zijn en zijn duidelijk waar we voor staan!
Kwaliteit, vakmanschap, liefde voor fietsen en techniek, staan bij ons voorop.
En uiteraard altijd hand in hand met klantgericht werken.
Met Stromer Speed pedelecs en Gazelle fietsen en E-bikes als specialisme.
Kennis en ervaring doorgegeven van generatie op generatie, al 4 generaties lang.
Nieuwsgierig naar onze historie? Klik hier.

Bikes& Care is als bedrijf  altijd in beweging. Opzoek naar nieuw en beter. Kwaliteit en uitstraling en wat past bij ons bedrijf en onze klanten. Die zoektocht resulteert in een mooi assortiment van merken, maar maakt het ook nodig te specialiseren. Daarom vertegenwoordigen wij de merken Gazelle, Stromer en Desiknio.

  
Gazelle als Nederlands bekendste A merk in fietsen. Fietsen van uitmuntende kwaliteit en een bedrijf wat zich blijft ontwikkelen om tot de mooiste fietsen te komen. Een bedrijf waar wij al decennia mee samenwerken. 

 

Stromer als de onbetwiste top van de Speed pedelec markt. Hun assortiment Speeds is van de hoogste kwaliteit, met super prestatie en drivers fun als resultaat. Enorm krachtig met een zeer grote actieradius en volledig connectief. Een feest om mee te mogen rijden en voor ons om mee te kunnen werken.

 

 

 

Desiknio als prachtig strakke en stijlvolle nieuwkomer. Met een beperkt assortiment, maar gewoonweg geweldig mooie en lichtgewicht Urban E-bikes een fijne aanvulling op ons assortiment. Deze fietsen zouden als schilderij niet misstaan aan de muur.

 

 

 

Wij denken graag met u mee, welke fiets past het best bij uw persoonlijke wensen, uw gebruik en verwachtingen? Waarom kiest u voor een bepaalde fiets? Wat is de juiste maat? Vragen waar we samen met u kritisch naar kijken, zodat u een zo goed mogelijk keuze kan maken.

 

In ons filiaal in Odijk vindt u een kern selectie aan modellen, een mooi breed en afgepast assortiment. Ook hebben wij hier diverse test modellen klaar staan, zodat u ook kunt voelen of een fiets bij u past. En alle benodigde accessoires om uw fiets mee aan te kleden hebben wij voor u in huis. Tassen van Gazelle, New Loox, Basil, Stromer en Agu. Smeermiddelen en onderhoudsmiddelen van Muc Off. Zadels van Selle Royal, Gazelle, Stromer, Brooks en Terry. En nog veel, heel veel meer. Is iets niet op voorraad, dan bestellen wij het en is het meestal binnen een dag bij u in huis of ligt het voor u klaar onze winkel.

 

 

 

Bikes&Care hanteert een duidelijk prijs beleid.
Er is veel onrust op de fietsenmarkt. Aanbieders met hoge kortingen en mooie verhalen. Helaas merken wij in de praktijk dat van die mooie verhalen, maar weinig terecht komt. Men laat klanten in de kou staan als het gaat om reparaties of het oplossen van problemen. Door een juiste prijs aan te bieden, kunnen wij ook onze service waarborgen. Is de fiets altijd echt rijklaar, krijgt u duidelijke uitleg over het gebruik en helpen wij u snel en vakkundig mocht er toch iets zijn.

 

 
Bikes&Care heeft zowel in Odijk als Zeist een moderne werkplaats met zeer goed opgeleide monteurs. Zij zorgen er elke dag weer voor dat onze klanten vlot en goed geholpen worden. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen en materialen. En beschikken over het benodigde specialistisch gereedschap en juiste apparatuur om uw fiets weer in topconditie te krijgen.

 

U kunt voor uw reparaties een afspraak maken in onze winkels. Als de reparatie en de planning het toe laat, helpen wij u ook graag direct.
Wist u dat;  uw reparatie ook online kan inplannen? U vult gemakkelijk onze online planner in.

 

U kunt ons ook volgen via ons Youtube kanaal. Met onze Ins&Outs video’s houden wij u op de hoogte van nieuwe fietsen, geven tips en laten ons bedrijf zien. 

 

 

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries